1 Eylül 2013 Pazar

Kayıp Dizi Kanal D İzle, Eylül'de Kanal D'de başlıyor!


 Kayıp Dizi Kanal D İzle
1.Bölüm Fragmanı / Kayıp / Dizi / Videolar / Kanal D / İzle
Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici bir hikaye, soluk soluğa bir macera.
Kemal ve eşi Leyla’nın, çocukları Kerem ve Yasemin’le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayatları vardır. Büyük bir aile şirketi, güzel bir ev dışarıdan her şeye sahip, kusursuz bir aile gibi görünürler. Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede yerle bir olur. Şarman Holding’in veliahtı Kerem kaçırılır.
Polise gidemeyen çaresiz anne baba, Kerem’i bulması için eski bir polis olan Mehmet’i işe alır. Aileyle tanışıp olaya dahil olan Mehmet, meselenin göründüğünden çok daha büyük ve karmaşık olduğunu anlar.
Aile fertlerinin karanlık geçmişiyle, sırlarıyla, yalanlarıyla ilgili bir intikam planı mıdır bu? Yoksa fidye amacıyla mı kaçırılmıştır Kerem? Kısa sürede yaşanan olaylar, Mehmet’in aradığı cevaplar yerine, daha fazla soru getirir. Cinayetler, korkunç oyunlar, akıl almaz entrikalar, birbirini izler.
Bir yanda kaçırılan bir çocuk ve onu kaçıran suçlular, diğer yanda ise işlenen cinayetler, ortadan kaybolan başkaları ve görünmez bir "düşman." Artık herkes Mehmet için potansiyel bir şüphelidir.
Kerem’in gizemli bir şekilde kaçırılması aile içerisindeki ilişkileri sarstığı gibi, herkesin kendine sakladığı sırların açığa çıkmasına neden olacaktır.
Yapım  : D Yapım
Yapımcı : E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı : Ayşıl Tay
Yönetmen : Zeynep Günay Tan
Senaryo : Elif Usman
Sanat Yönetmeni : Murat Güney
Görüntü Yönetmeni : Sedat Yücel
Müzik : Gökhan Kırdar
Oyuncular: Mete Horozoğlu(Mehmet Kantarcı),Aslı Enver(Özlem Albayrak),İlker Kaleli(Falko: Faik Şaşmaz),Kaan Taşaner(Kemal Özdemir),Dolunay Soysert(Leyla Şarman Özdemir),Kürşat Alnıaçık(Murat Şarman),Menderes Samancılar(Hasan Deliorman), Yunus Emre Terzioğlu  (Fahri Şaşmaz),Ferit Kaya(Bekir Çimen),Erhan Can Kartal(Kerem Özdemir),Eşref Seyitoğlu(Bilal Toklu),Yıldıray Şahinler(Metin Sönmez),Berk Erçer(Mahir Eray),Zeynep Kankonde(Elmas Toklu),Zeynep Altıner(Yasemin Özdemir), Banu Fotocan(Gülriz Kurtuluş),Nalan Yavuz(Cemile Kantarcı),Gizem Akman(İnci kantarcı).


Read more: http://www.kanald.com.tr/Kayip#ixzz2ddTvG7r1

Artikel Terkait

Kayıp Dizi Kanal D İzle, Eylül'de Kanal D'de başlıyor!
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments