29 Ağustos 2013 Perşembe

Baba Evi - Kanal 7 TV Filmi izle


KOŞULSUZ SEVGİ
Parçalanmış bir aile… İnatçı bir baba ve sönmüş bir ocağı yeniden diriltmek için verilen büyük mücadele
Yıllar önce, babasına karşı çıkarak kasabanın yakışıklı delikanlısı Serkan’la evlenip İstanbul’a yerleşen Ayşe için evlilik kısa sürede bir kabusa dönüşmüştür. Kanal 7 TV Filmi 'Baba Evi', TV Filmi 'Baba Evi' İzle, TV Filmi 'Baba Evi' Hakkında, TV Filmi 'Baba Evi' Canlı Kocasının kumar ve alkol düşkünlüğüne bir de Ayşe’ye attığı dayaklar eklenince, Ayşe’nin tek çıkar yolu kalmıştır. Oğlu Burak ve kızı Zehra ile baba evine dönmek.
Ayşe çocuklarını da yanına alarak kasabaya babasının evine döner. Ancak, inatçı ve otoriter bir adam olan babası Usta Ahmet, Ayşe’yi affetmeye yanaşmamaktadır. Ayşe çaresiz ölen kayınpederinden kalan virane bir eve yerleşir. Yeniden hayata tutunmaya çalışırken,  Usta Ahmet ve torunu Burak arasında sıcak, samimi bir ilişki başlar. Ancak bu dede-torun ilişkisi gene de parçalanmış bir aileyi toparlamaya yetmeyecek gibi görünmektedir.
Yönetmen: Nazif Tunç,  Senaryo: İsmail Kılıçarslan, Müzik: Gündoğar, G. Yönetmeni: Turgay Aksoy, Kurgu: Necdet Tok Oyuncular: İbrahim Kalkan, Züleyha Karyağdı, Burak Göncü, Birsen Menekşeli, Güngör Vanlı, Muzaffer Çetinyılmaz, Şahin Özgenç, Sibel Türkoğlu, Cansu Çınar, Yapım: Kanal 7/2006

Artikel Terkait

Baba Evi - Kanal 7 TV Filmi izle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments