23 Ağustos 2013 Cuma

TV Filmi Mican Kanal 7 Filmleri


SEVDASI UĞRUNA DAĞLARA ÇIKAN MİCAN’IN ÖYKÜSÜ
TV Filmi Mican Kanal 7 Filmleri
Yönetmenliğini Zeynep Tor’un yaptığı filmde öğretmenlikten eşkıyalığa uzanan bir yaşam öyküsü anlatılıyor.
Kanal 7 TV Filmi 'Mican', TV Filmi 'Mican' İzle, TV Filmi 'Mican' Hakkında, TV Filmi 'Mican' Canlı, TV Filmi 'Mican', Giresun’un şirin bir köyünde öğretmenlik yapan Mican, köyün güzel kızı Selvi’ye sevdalıdır. Askere çağrılan genç, elini çabuk tutar ve köyün muhtarı ile birlikte Selvi’yi babasından istemeye gider. Genç kızın babası Kör Süleyman Mican’ın askerlik durumundan memnun olmasa da Selvi’yi Mican’a verir.
Fakat Mican’ın askere gitmesini fırsat bilen Süleyman fındık bahçeleri karşılığında kızını bir başkasına verir. Olaydan haberdar olan Mican asker ocağından kaçarak köye gelir. Kahvede çıkan tartışmada Süleyman bir çay bardağının boynunu kesmesi sonucu ölür. Olayın verdiği panikle dağlara doğru kaçan Mican ayağı takılarak düşer ve bayılır. Eşkıyalar tarafından bulunan delikanlı geri dönmekten korktuğu için gruba katılır ve bir süre sonra da lider olur.
Giresun’a maden aramak için gelen Patricia’yı dağda gören Mican genç kıza sevdalanır. Patricia’nın kardeşi Jose’yi ülkeyi terk etmesi için tehdit eder ve madeni basacağını söyler. Jose, Kel Seyit ve askerlerle işbirliği yaparak asker kaçağı Mican’a pusu kurar.
Çıkan çatışmada Patricia’yı kurtarmak için kendini ateşe atan Mican’ı zor bir sınav beklemektedir…

Yönetmen: Zeynep Tor, Senaryo: Hayriye Ersöz, Müzik: H. Avni Uygun, Oyuncular: Ümit Tombak, Gülşah Şahin, Selin Altay, Mehmet Tepe, Fahri Aktürk, Ayhan Eroğlu, Ebru Gullik, Yapım: 2006/ Kanal 7/Türkiye

Artikel Terkait

TV Filmi Mican Kanal 7 Filmleri
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments