31 Ağustos 2013 Cumartesi

Aşk Dizisi 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı / VİDEO İzle

Aşk Dizisi 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı / VİDEO
Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Aşk dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Aşk... O her şeyden güçlü ve değerlidir. Paradan bile. İşte Aşk dizisi 1.bölüm fragmanı ve dizi hakkında tüm detaylar..
Aşk... O her şeyden güçlü ve değerlidir. Paradan bile
Azra ve Kerem'in ellerinde sadece aşk vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı. Peki, aşk yeter miydi onlara? Çünkü aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Ve her şey daha da kötüye gidecekti.
Derken hayatlarına Şebnem girdi. Zengin bir aileye doğmuş, istediği her şey onun olmuştu. Paranın satın alabileceği her şey. Aslına bakılırsa mutlu değildi. Dahası sevilmemiş, belki de yeterince sevmemişti. Aşka doymadan, aşka kanmadan ölmek istemiyordu Şebnem.  Korkuyordu.
Azra'ya açtı içini. Küçük bir kız çocuğu gibi... O güne kadar başına gelen en iyi ve en kötü şeydi Azra. Hem melek, hem şeytan; hem dost, hem de düşmandı. Hayallerini gerçekleştirmeye, kendisini ve aşkını, yani Kerem'i kurtarmaya çalışırken Şebnem'i kullanacaktı. Ancak aşkını kurtarmak için aşkını feda edebilir miydi insan? Böyle bir şeyi göze alabilir miydi?
Yapım : Gold Film
Yapımcı : Faruk Turgut
Yönetmen : Ömür Atay
Uygulayıcı Yapımcı : Ahsen Tüzün
Senarist : Evren Şit, Serdar Soydan
Görüntü Yönetmeni : Oktay Başpınar
Müzik : Aytekin Ataş - Erdem Doğan - Gürsoy Tanç
Sanat Yönetmeni : Zafer Kanyılmaz
Kostüm : Nilüfer Çamur
Oyuncular : Hazal Kaya (Azra), Aslı Tandoğan (Şebnem), Nebahat Çehre (Neslihan), Hakan Kurtaş (Kerem), Kaan Urgancıoğlu (Can),Tugay Mercan (Orhan), Elit İşcan (Semra), Sevtap Özaltun(Ece), Servet Pandur (Müzeyyen), Nihal Koldaş (Sırma), Güneş Emir(Melis), Osman Akça (Hasan), Gökay Müftüoğlu (Fırat), Erkan Can (Rıza)
Sitemizde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapılmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve tüm içerikler ancak ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Artikel Terkait

Aşk Dizisi 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı / VİDEO İzle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments