29 Ağustos 2013 Perşembe

TV Filmi Kalbin Dili - Kanal 7


Küçük Kalpler "Kalbin Dili" - TV'de İLK KEZ - YouTube
Hayatın gerçekleriyle küçük yaşta tanışan minicik yüreklerin yaşamlarından kesitlerin ekrana geldiği Küçük Kalpler dizisinde bu hafta "Kalbin Dili" adlı duygusal bir yapım ekrana gelecek.Kanal 7 TV Filmi 'Kalbin Dili' , TV Filmi 'Kalbin Dili' İzle, TV Filmi 'Kalbin Dili' Hakkında,Kalbin Dili'nde anne ve babasını küçük yaşta kaybetmesi sonucu dili tutulan bir çocuğun yeni yaşama tutunma çabası anlatılıyor.
Halil, küçük yaşta anne ve babasını bir trafik kazası sonucu kaybetmiştir. Talihsiz çocuk bu olayın meydana getirdiği travma sonucu konuşma yeteneğini kaybeder. Hayatta kimsesi olmayan çocuğu komşuları babasının eski iş ortağı Mümtaz'ın yanına götürmeye karar verirler. Mümtaz, zamanında Halil'in babasını dolandırarak şimdiki zenginliğe sahip olmuş bir kişidir. Vicdanını rahatlatmak ve küçük çocuğun babasına olan borcunu bir şekilde ödemek isteyen Mümtaz, bu kimsesiz çocuğu kabullenir. Fakat eşi Nurten kendilerinin bu çocuğa sahip çıkmak gibi bir zorunluluklarının olmadığı kanısındadır. Bu fikrinden ötürü küçük çocuğu bir türlü kabullenemez.
Halil'i bu ailede en çok sahiplenenler ise evin küçük kızı Elif ve evin hizmetçisi Kevser olur. Elif evde kendisi ile oyun oynayacak ve bir kardeş sıcaklığında dertlerini paylaşacağı birisinin olmasından ötürü çok mutludur. Evin hizmetçisi Kevser de çocuk sahibi olamadığı için bu minik misafiri bir anne şefkati ile bağrına basar. Halil de hayatının başında yaşadığı büyük yalnızlığı kendisine sahip çıkan bu güzel yürekli insanlarla bastırmaya çalışacaktır.
Yönetmen: Zeynep Tor, Yapım: MedyaLab, Yapımcı: Çağrı Gedikoğlu, Görüntü Yönetmeni: Mahir Gül, Müzik: Yücel Arzen, Senaryo: Hayriye Ersöz, Oyuncular: Ayşen Gürler, Halis Bayraktaroğlu, Burak Temiz ve Su Burcu Yazgı Coşkun

Artikel Terkait

TV Filmi Kalbin Dili - Kanal 7
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments