29 Ağustos 2013 Perşembe

TV Filmi Canım Kardeşim - Kanal 7 izle

DÜŞMAN İKEN KARDEŞ OLAN İKİ ÇOCUĞUN MACERALARI
Birbirlerine rakip iki sınıf arkadaşının anne ve babalarının evlenmeleri sonucu aynı evde yaşamaya başlamalarının anlatıldığı “Canım Kardeşim” bu akşam Kanal 7’de…Kanal 7 TV Filmi 'Canım Kardeşim', TV Filmi 'Canım Kardeşim' İzle, TV Filmi 'Canım Kardeşim' Hakkında,
Deniz ve Fırat aynı sırayı paylaşan iki sınıf arkadaşıdır. Bu iki arkadaşın ortak noktaları ikisinin de ailelerinin boşanmış olmalarıdır. Deniz babasının yanında; Fırat da annesi ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. Fırat, sınıflarına sonradan gelen Deniz’i kabullenmekte zorlanır. Kendisinden daha çalışkan olması ve sınıf başkanlığı seçiminde başkanlığı Deniz’e kaptırması Fırat’ı daha hırçın hale getirmiştir. Fırat tüm uyarılara rağmen sıra arkadaşı Deniz’e olmadık şakalar yapmakta ve sürekli kendisini küçük düşürmek için uğraşmaktadır.

Dersler tüm hızıyla devam ederken veli toplantısı günü gelmiştir. Toplantı için okula gelen Deniz’in babası Özgür ve Fırat’ın annesi Filiz’in ilk tanışmaları otopark yeri yüzünden yaşanan küçük bir sürtüşme nedeniyle tatsız olur. Toplantıda herkes çocuklarının yerine oturduğu için Özgür ve Filiz’in birbirlerinin kim olduklarını tanımaları uzun sürmez. Küçük bir tatsızlıkla başlayan ilişki bir süre mutlu bir birlikteliğe dönüşür. Böylece aralarında sürekli bir çekişme ve sürtüşme bulunan Deniz ve Fırat’ın anne ve babasının aldığı evlilik kararı iki küçük çocuğun hayatlarında bir dönüm noktası olur. Deniz ve babasının kendi evlerinde kalacaklarını öğrenen Fırat için yeni hayata alışmak bir hayli zor olacaktır.

Birbirleri ile rekabet içinde olan iki sınıf arkadaşının sınıf içinde yetmezmiş gibi bir de anne ve babalarının evlenmesi ile aynı evi paylaşmaları ile başlayan maceraları “Canım Kardeşim” filmi ile bu akşam Kanal 7’de.

Yönetmen: Betül Durmuş, Görüntü Yönetmeni: Orkun Çatak, Yapımcı: Armağan Pertez, Oyuncular: Aron Buniel, Özge Dolay, Alperen Demir, Murat Ali Efendioğlu, Elga Okumuş, İbrahim Olan, Kutay Özkan, Zeynep Erkişi, Elif Erkişi, Ozan Sağnak, Ömercan İlhan, Hikmet Ertan, Kutay Doğan, Abdülsamet Dericioğlu, Ayhan Kızılsu, Emine Gülsüm Gözümer, Nihat Tokman, Yapım: 3E Medya, 2012

Artikel Terkait

TV Filmi Canım Kardeşim - Kanal 7 izle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments