19 Ağustos 2013 Pazartesi

Ece ile Neşe Kanal 7 TV Filmi

Ece ile Neşe Kanal 7 TV Filmi
Mutluluk satın alınan bir şey midir. Sevinç bulaşıcı mıdır? Neşe, güler yüz  başka birine aktarılabilir mi?ece zengin bir ailenin kızıdır. Her şeyi vardır ama mutlu değildir. Kanal7 TV Filmi 'Ece ile Neşe', TV Filmi 'Ece ile Neşe' Program Detayı, TV Filmi 'Ece ile Neşe' Foto Galeri.Neşe ise yokluklar içinde büyümüştür. Her şeye rağmen hayata sevgiyle bakabilmeyi, küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmiştir.Ece  gün geçtikçe derin bir melankolinin, içli bir hüznün içine sürüklenmektedir.  Her şeyin sahibi olan Ece’ye mutluluğu ve sevinci de yaşatmanın bir yolunu arar zengin ailesi.  Psikologlara, doktorlara giderler ama sonuç değişmez. Kızlarını bir türlü kurtaramazlar  bu hastalıktan.  Mutluluğu, neşeyi nereden satın alınır bilemezler. Sadece hesapsız harcayacakları bir servetleri vardır.   Ama kızlarını mutlu etmenin bir yolunu bulmaları şarttır.
Eceyi derin melankoliden, içli hüzünlerinden  mutlu ve yaşama sevinci olan bir arkadaşla kurtulabilirdi ancak. 
Neşe’yi bulurlar. Neşe’nin babası işsiz, annesi astım hastasıdır. Ece’yi güldürmek, mutlu etmek karşılığında para kazanacak, güç durumdaki ailesinin geçinmesine yardımcı olacaktır. 
 Neşe, Ece’nin bir türlü gülmeyen yüzünü güldürmek zorundadır. Para kazanabilmesi için  Ece’nin mutlu olması gerekmektedir. Ece’nin mutsuz olursa, suratını asarsa  Neşe işinden olacaktır.  Neşe ne olursa olsun Ece’yi güldürmek, onu mutlu etmek zorundadır. Neşe de, Ecenin bütün hakaretlerine, kötü davranmalarına rağmen işini yapmak zorundadır…  Neşenin tek derdi astım hastası annesini kurtarmak ve yaşadıkları sıkıntıları azaltmaktır. Bu yüzden bu sıkıntılara boyun eğecektir. Ama nereye kadar?
Yönetmen: Yıldız Aşanboğa
Senaryo: Mehmet Uyar 
Müzik: Gündoğar 
Görüntü Yönetmeni: Mehmet Demirhan 
Kurgu Yönetmeni: Necdet Tok 
Yapım Koord: Arif Hakverdi

Oynayanlar:Almina Yaren Yörük, Melisa Elmas, Hakan Akçin, Güngör Varlı, Ayla Kaymak, Yeşim Dalgıçer, Yalçın Uzunkaya, Ferhat Türkkan, 







Artikel Terkait

Ece ile Neşe Kanal 7 TV Filmi
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments