17 Ağustos 2013 Cumartesi

Elvan TV Filmi - Kanal 7


Elvan TV Filmi - Kanal 7 ÇİÇEĞİ BURNUNDA BİR GELİN; ELVAN
VE SEVDİĞİNE KAVUŞAMAYAN ZALİM BİR AĞANIN HİKAYESİ  Kanal TV Filmi 'Elvan', TV Filmi 'Elvan' İzle, TV Filmi 'Elvan' Hakkında, TV Filmi 'Kanal 7 birbirinden etkileyici dramalarıyla ekranları renklendirmeye devam ediyor. Mehmet Bölükgiray’ın yapımcılığında hazırlanan Elvan filminde zalim bir ağanın zulmünden kaçan bir ailenin dramı ekrana geliyor.
Anadolu’nun ücra bir köşesinde, dağların arasına sıkışmış bir köy… Kasım Ağa, köylüleri sömüren, faizle para veren, her türlü melaneti yapan zalim biridir.
Bir gün Osman oğlunu evlendirebilmek için köyün ağasından borç almak zorunda kalır. Başlık parasını ödeyip Elvan’ı oğluyla evlendirir. Fakat Kasım Ağanın da Elvan’da gözü vardır. Kendi verdiği parayla gönlündeki kızın başkasına gitmesi onu iyice delirtir.  Hıncından tüm köylünün ve ailenin üzerine gider. Aile teker teker her şeyini kaybeder ve sonunda köyü terk etmek zorunda kalır. Mutluluğu erken sona eren Elvan’ın yaşadıkları karşısında güvendiği tek şey ise Allah’tır. Osman ve ailesi Zalim Ağa’nın şerrinden kurtulabilecek mi? Elvan düşlediği mutlu yuvaya kavuşacak mı?  Heyecan yüklü filmi sakın kaçırmayın.

Yönetmen: Aykut Düz, Oyuncular:Ali Güney, Funda Cen, Remzi Evren, Nusret Özkaya, Ahmet Karatop, Murat Yavuz, Orhan Yılmaz,  Ferhat Ünal,  Levent Aykul, Özgül  Başak, Yapım    : 2005/ Kanal 7/Türkiye, Tür: Dram

Artikel Terkait

Elvan TV Filmi - Kanal 7
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments