19 Ağustos 2013 Pazartesi

Kaşıkçı Güzeli kanal 7 Film İzle



TV Filmi Kaşıkçı Güzeli kanal 7 İzle
KAŞIKLARA İŞLENEN MANİLERLE DİLLERE DÜŞEN BİR SEVDA
Kanal 7 TV Filmi 'Kaşıkçı Güzeli', TV Filmi 'Kaşıkçı Güzeli' İzle, TV Filmi 'Kaşıkçı Güzeli' Hakkında,
Çocukluğundan beri gözleri dışında her yeri örtülü olan güzel Fazilet ile Kaşıkçı ustası Kadir arasında yaşanan efsane sevda Kanal 7’de.Fazilet, yörenin zengin ailelerinden birinin tek kızıdır. Annesi doğum sırasında ölen talihsiz kız babasının isteğiyle sadece gözleri açık kalacak şekilde örtülüdür. Fakat güzel kız yaşı ilerledikçe artık bu şekilde dolaşmaktan sıkıntı duymaktadır. Yüzünü kapattıran babası kızının gönlüne set çekemez. Derken genç kız yaptığı kaşıklarının ünü dört bir yana yayılan Kadir’e sevdalanır.
Bu arada Fazilet’e sevdalanan varlıklı bir ailenin oğlu Nihat ise genç kızı babasından ister. Babası kızını Nihat’a vermeye kararlıdır fakat Fazilet ölümü pahasına bu evliliğe karşı çıkar.
Kaşıkçı ustası Kadir Fazilet’e olan sevdasını kaşıklara yansıtmaya başlar. Kaşıkların üzerine yazdığı sevda kokan maniler tüm yörede ünlenir. Fazilet’in babası da bu güzel kaşıkları kimin yaptığını merak eder ve araştırmaya başlar. Kaşıklara işlenen sevdanın gerçek yüzünü öğrenince çok şaşırır.
Bir çift gözün sevdasından kaşıklara yansıyan güzelliklerin dilden dile dolaşan efsanesi “Kaşıkçı Güzeli” Kanal 7’de.
Yönetmen: Zeynep Tor, Senaryo: Hayriye Ersöz, Oyuncular:Serkan Kuru, Gökcan Gökmen, Server Mutlu, TümayTorun, Oktay Daner, Zafer Atlı, Yapım: 2006/ Kanal 7/ Türkiye
iyi, memleket, tarih, türkü » TV Filmi Kaşıkçı Güzeli kanal 7 İzle

Artikel Terkait

Kaşıkçı Güzeli kanal 7 Film İzle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments