21 Ağustos 2013 Çarşamba

Küçük Kıyamet - 11 Bölüm Samanyolu Dizi Film İzle



 Küçük Kıyamet - 11 Bölüm Samanyolu Dizi Film İzle,Hayatın içinden GERÇEK HİKAYELER iki ayrı hikaye tek bölümde KÜÇÜK KIYAMET Perşembe 19:55'te Samanyolu TV’de…
Birbirinden çarpıcı hikayeleriyle ekrana gelecek olan dizide, yaşanan gerçek olaylar konu ediliyor. Formatı yeniden düzenlenen ve ilk bölüm kadrosunda başarılı oyuncu Sinan Albayrak'ın yer aldığı Küçük Kıyamet'te bu kez, bir bölümde iki ayrı hikaye ekrana geliyor. Dünya hayatının sona ermekte olduğuna ve dünyadan görülmemiş hesaplarla gidilmemesi gerektiğine vurgu yapan Küçük Kıyamet, pişmanlık muhasebesi yapmanın önemini anlatıyor.

Küçük Kıyamet'in ilk hikayesinde;
Emin, bereketli tarlalara sahip zengin bir köylü olan Hüseyin'den yardım ister. Hüseyin, kendisinden yardım isteyen Emin'e sırt dönmesinin yanı sıra, çalıştığının da hakkını vermez ve bir yuvanın dağılmasına neden olur. Fakat ölüm kendisine geldiğinde, Medet'in kendisine getirdiği haberi ciddiye almayan Hüseyin'in, hesaplarını kapatmak için ise geride kalan karısına düşer.

Yenilenen formatıyla ekranlara geri dönen Küçük Kıyamet'in ikinci hikayesinde ise;
Yüzbaşı Hilmi, ailesine özellikle de oğluna çok düşkün bir baba olmasının yanı sıra askerlerine de kötü davranan bir komutandır. Özellikle Ali isimli gariban gördüğü askerine eziyet etmeyi alışkanlık haline getirir. Ali'nin tüm çarşı izinlerini iptal eden Yüzbaşı Hilmi, mektuplarını yırtmakla kalmaz ve Ali'yi en ağır görevlerde kullanır. Son olarak bir görev sırasında Ali'nin şehit olmasına neden olan Hilmi ölüm geldiğinde ise, ardında büyük bir hak bırakarak göçer.

Artikel Terkait

Küçük Kıyamet - 11 Bölüm Samanyolu Dizi Film İzle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments