18 Ağustos 2013 Pazar

TV Filmi Kayıp Yıllar Kanal 7


Tv Filmi, kanal 7 tv filmi, tv filmi kayıp yıllar, kanal 7 kayıp yıllar izle.
Kızının bulunması ile farkına vardığı gerçekler karşısında büyük ikilemde kalan bir babanın büyük çıkmazının anlatıldığı TV Filmi "Kayıp Yıllar" 31 Mayıs 19:00'da TV'de ilk kez Kanal 7'de ekrana gelecek.

Varlıklı bir göz doktoru olan Arif'in, on beş yıl önce kaçırılan kızı Yasemin, günün birinde ansızın çıkagelir. Arif kızının kaçırılmasından sonra eşi Zehra'dan ayrılmış, birkaç yıl sonra yeniden evlenmiştir. Yeni eşi Süreyya'dan da, bir kızı olmuştur. Kızı Gülşah, oldukça sorunlu bir çocuktur. Yasemin'in yeniden hayatlarına girişiyle Arif'in aile hayatındaki bütün dengeler değişir. Gülşah, Yasemin'i bir türlü kardeşi olarak kabullenmemekte, her gün başka bir sorun çıkarmaktadır. Kızını korumak isteyen Süreyya ise Arif'e Yasemin'i evden uzaklaştırması için baskı yapar. Arif, ailesi ve kızı arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Yasemin ise kaçırılmasının arkasındaki sırları kimseye anlatmamakta, gerçek ailesinden uzakta geçirdiği yılları sır olarak saklamaktadır. Bir süre sonra Arif, kızı Yasemin'in 15 yıl önce kaçırılmasının arkasında yatan korkunç gerçeği öğrenir. Yasemin'in kaçırılmasında eşi Zehra ile evliliğine başından beri karşı olan ölmüş annesi ve hala hayatta olan babasının parmağı olduğunu öğrenir. Daha da kötüsü eşi Süreyya her şeyi başından beri bilmektedir, fakat Arif'le evlenmek istediği için olan biten her şeye sessiz kalmıştır. Felçli olan ve artık konuşamayan babasından da cevap alamayan Arif, on beş yıldır bir yalanı yaşamaktadır. Bu sefer vermesi gereken karar eskisinden de zordur.
Bir adamın en sevdikleri arasında vermek zorunda kaldığı büyük kararın ağırlığını yaşadığı Kayıp Yıllar adlı TV Filmi bu akşam 19.00'da Kanal 7'de.
Yönetmen: Betül Durmuş, Yapımcı: Armağan Pertez, Senaryo: Damla Sevipten, Görüntü Yönetmeni: Sinan Onur, Oyuncular: Süreyya Gürsel Evren, Müge Esmeray, Zeynep Artanoğlu, Sadettin Kanpalta, Sinem Turlin, Kıvılcım Kaya, Aynur Alp, Şahin Genç, Cansu Bolcan, Akın Akbulut, Yapım: 3E Medya, 2013

Artikel Terkait

TV Filmi Kayıp Yıllar Kanal 7
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments