1 Ağustos 2013 Perşembe

TV Filmi Neylerse Güzel Eyler Kanal 7 İzle

TV Filmi Neylerse Güzel Eyler Kanal 7 İzle
İLAHİ ADALET TECELLİ EDİNCE
“Deme niçin böyle, Yerindedir ol öyle, Bak sonuna sabreyle, Mevla görelim neyler, Neylerse  güzel eyler.”
Kanal 7’nin ibretlik hayat hikayelerinden oluşan TV Filmi kuşağında bu hafta, yapılan haksızlıkların kimsenin yanına kalmadığını etkili bir hikaye ile anlatan “Neylerse Güzel Eyler” adlı film ekrana gelecek.
İrfan sahibi  bir köylü olan Salih, dişini tırnağına takarak savcı yaptığı oğlu Murat’ın istifa edeceğini duymasıyla şehre koşar. Adalet sisteminden şikayetçi olan oğlu istifa dilekçesini imzalamak üzereyken yetişir. Murat, yargılama sürecinin uzadığını bu yüzden insanların mağdur  olduğunu düşünmekte, vicdanen rahatsızlık duymaktadır. Babası Salih, oğlundan bu büyük kararını bir gün daha düşünmesini ister. O sırada bir çeşmenin başında yaşlı bir adam bıçaklanarak ölmüştür. Yakalanan sanık çeşme başında  yüklü miktarda para düşürdüğünü söylemektedir. Yaşlı adamın parayı bulduğundan şüphelenmiş çıkan arbedede kör adam bıçağın üstüne düşmüştür.  Aynı günlerde  küçük bir  çocuk karakola çeşme başında bulduğunu söyleyerek yüklü miktarda para teslim eder. Bu duruma göre sanık, parasını çaldığını zannettiği masum bir insanı yok yere öldürmüştür. Olay iyice içinden çıkılmaz bir hale, esrarengiz bir  şekle dönüşmüştür. Savcı Murat, olayı çözmek için kolları sıvadığında her şeyin birbiriyle ilişki içinde olduğunu görerek hayret eder. Mazlumlar haklarını almış, suçlular cezalarını bulmuştur. Başta zulüm gibi görünenin hak olduğu ortaya çıkmıştır. Çok şaşırtıcı, mükemmel  bir adalet gizli bir şekilde tecelli etmiştir.

Yapım -Yönetim: Nazif Tunç, Senaryo: Mehmet Uyar, Görüntü Yönetmeni: Turgay Aksoy, Oyuncular:  Armağan Cengiz, Dilek Canbay, Berkan Güzel, Ahmet Kaya, Fahri Doymaz, Suat Geyik, Nesrin Uçak, Harika Özovalı, Yılmaz Fidan, Funda Kınalı, Bülent Onur, Yusuf Çatalbaş, Erol Karlı, Ramazan Akboğa, Burak Güzel, Nihat  Erdoğan,  Mehmet Yüksel, Yunus Çağlar, Müzik: Gündoğar, Kurgu: Serhat Solmaz, Kurgu Yönetmeni: Necdet Tok, Uygulayıcı Yapımcı: Arif Hakverdi, Işık Şefi: Mustafa Sürücü, Sanat Yönetmeni: Ferhan İnal, Kostum: Sevinç Öztürk, Ses Tasarım: İhsan Küpçü, Yapım: Halk Film  86 dakika, 2013

Artikel Terkait

TV Filmi Neylerse Güzel Eyler Kanal 7 İzle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments