19 Ağustos 2013 Pazartesi

Küçük Gelin Samanyolu'nda başlıyor Küre Tv Fragman İzle


Küçük Gelin Samanyolu'nda başlıyor Küre Tv Fragman İzle
Yapımcılığını Aytekin Mert’in, proje koordinatörlüğünü Murat Keskin'in üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Çıplak’ın yazdığı "Küçük Gelin" dizisinde henüz 14 yaşında olan Zehra’nın, bir aşiret ağasının konağına “berdel” olarak verilmesi konu ediliyor.
İstemediği hayatları zorla yaşamak zorunda kalan çocuk gelinler Türkiye’nin kanayan yarası olmaya devam ediyor. Samanyolu TV, bu gerçeği yepyeni dizisi “Küçük Gelin” ile gündeme getirmeye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz günlerde akil insanların da gündemine taşıdığı küçük gelinlerin büyük dramı Samanyolu TV’nin yeni dizisi Küçük Gelin’le ekrana geliyor. Modern zamanların Habil-Kabil hikayesinin çarpıcı üslupla ekrana aktarıldığı “Küçük Gelin”, entrikanın-çatışmanın ve sırların ortasında kalmış küçük Zehra’nın dramını anlatıyor.
Henüz 14 yaşında ve boyundan büyük hayalleri olan Zehra’nın, bir aşiret ağasının konağına “berdel” olarak adım atması büyük sırların kapısını aralar. Bu sırların ortasında kalan küçük Zehra, artık ne çocuk olarak kalabilecek, ne de bir genç kız olabilecektir. O artık sadece küçük bir gelindir. Fakat onu kurtaracak olan da bu büyük sırlardır.İzle
Çekimleri Malatya’da gerçekleşecek olan Küçük Gelin, çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyecek. Proje koordinatörlüğünü Murat Keskin’in üstlendiği Küçük Gelin, Ağustos’ta Samanyolu TV’de.
Yeni sezonda ekranlarda olacak olan dizinin başrollerinde Çağla Şimşek, Gözde Mukavelat ve Orhan Şimşek yer alıyor
Küçük Gelin Fotograflar











Artikel Terkait

Küçük Gelin Samanyolu'nda başlıyor Küre Tv Fragman İzle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments