17 Temmuz 2013 Çarşamba

Benden Sevdalı mısın TV Filmi İzle Kanal 7


ZERDALİ AĞACINA FISILDANAN BİR SEVDA
Kanal 7 WebTV, Tv Filmi, benden sevdalı mısın izle, aşk öyküsü
Kanal 7’de bu hafta dengi olmayan bir sevda uğruna genç bir kızın yaşadıklarının anlatıldığı “Benden Sevdalı mısın” isimli film ekrana gelecek.
Gülbahar, yörenin en zenginlerinden olan Reşat Ağa’nın konağında çalışmaktadır. Duygularına söz geçiremeyen Gülbahar konağın haylaz oğlu Murat’a sevdalanır. Sevdiğine ulaşamayacağının farkında olan genç kız bundan dolayı sevdasını sadece bahçedeki zerdali ağacıyla paylaşır.
Bir sevdalısı olduğundan habersiz, babasının gücü ile serserice bir yaşam süren Murat bir gün genç kızın kendisine olan ilgisini fark eder. Bu saf ve karşılıksız sevdaya alaycı bir tavırla karşı çıkan delikanlı, Gülbahar’ın kalbini kırar. Fakat genç kızın kendisinde bıraktığı etkiden de kurtulamaz.
Bu sırada Reşat Ağa, oğlu Murat’ı komşu köyün ağa kızı ile evlendirmeye hazırlanır. Genç delikanlı ise Gülbahar’ın etkisinden kurtulamayarak genç kıza aşık olmuştur. Murat babasına karşı çıkar fakat çabası fayda vermez ve düğün için davullar çalınmaya başlar.
Gülbahar’ın solmaya yüz tutan sevdası yeniden yeşerecek mi? Murat yüreğinin sesine kulak verecek mi? Umutsuz bir aşkın zerdali ağacına fısıldanan öyküsü “Benden Sevdalı mısın” Kanal 7’de.
Yönetmen: Zeynep Tor, Senaryo: Hayriye Ersöz,  Oyuncular: Ezgi Sertel, Barış Özkan, Ayşegül Ünsal, Nebi Yıldız, Tümay Torun, Oktay Daner, Murat Aydın, Ece Şakar, Emin Okkaya, Yapım: Tor Yapım/2006
benden sevdalı mısın türküsü,benden sevdalı mısın full izle,benden sevdalı mısın dinle,ezgi sertel
benden sevdalı mısın türküsünün hikayesi,benden sevdalı mısın full,memleket hikayeleri benden sevdalı mısın,benden sevdalı mısın tv filmi

Artikel Terkait

Benden Sevdalı mısın TV Filmi İzle Kanal 7
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments