16 Temmuz 2013 Salı

Kemal Sunal - Hababam Sinifi Tatilde Full

Kemal Sunal - Hababam Sinifi Tatilde Full
Hababam Sınıfı Tatilde, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Hababam Sınıfı serisinin 4. filmidir. Tarık Akan'sız olan film, Kemal Sunal'ın da Hababam Sınıfı serisinde oynadığı son filmdir. Sınıf her zaman olduğu gibi kendi halinde günlerini yaşarken açıkgöz müdür o yıl okula kız öğrenci alarak değişiklik yapmaya karar vermiştir. Kızlar da Hababam Sınıfına gelince ilginç ve komik olaylar kaçınılmaz olmuştur. Başrollerini Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal ve Şener Şen'in oynadığı filmin senaryosunu Sadık Şendil yazarken yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez yapmıştır.
Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesi ne yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfı na gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfı nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır. Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına geleceklerini önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca yı bulur. Mahmut Hoca nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.
Oyuncular

Münir Özkul - Kel Mahmut
Kemal Sunal - İnek Şaban
Adile Naşit - Hafize Ana
Şener Şen - Badi Ekrem
Avni Yalçın - Edebiyat Hocası Avni
Feridun Şavlı - Domdom Ali
Ahmet Arıman - Hayta İsmail
Sevda Aktolga - Sevda
Ayşen Gruda - Ayşe
Muharrem Gürses - Okul müdürü

Ayben Erman - Sevtap
Teoman Ayık - Öğrenci
Filiz Bozkurt - Filiz
Sevtap Erdemli - Sevtap
Ergin Orbey - Hüseyin Şevki Topuz
Cem Gürdap - Tulum Hayri
Ertuğrul Bilda - Külyutmaz
Talat Dumanlı - Sıtkı Hoca
Hayri Karabey - Rıza Hoca
Ali Yalaz - İş Adamı Şeref
Hakkı Karadayı - Veysel Efendi
Sıtkı Akçatepe - Paşa Nuri

Arama Etiketleri:kemal sunal - hababam sinifi tatilde full hd,kemal sunal hababam sınıfı tatilde izle,kemal sunal hababam sınıfı tatilde full izle,kemal sunal hababam sınıfı uyanıyor full izle,kemal sunal hababam sınıfı full izle,kemal sunal hababam sınıfı izle,kemal sunal hababam sınıfı sınıfta kaldı,kemal sunal hababam sınıfı sınıfta kaldı izle

Artikel Terkait

Kemal Sunal - Hababam Sinifi Tatilde Full
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments