31 Temmuz 2013 Çarşamba

TV Filmi İnce Hacı Kanal 7 izle

TV Filmi İnce Hacı Kanal 7 izle
İNCE HACI SEVDALANIR, ZÜHRE’NİN GÖNLÜ KALIR; İKİ AŞIĞA ÇARE DAĞLARIN YOLU GÖRÜNÜR
TV filmi kuşağında bu hafta iki bey çocuğunun umutsuz sevdasının anlatıldığı  ‘İNCE HACI’ ekrana geliyor. Film, göz dolduran oyunculuğu ve çarpıcı çekim planlarıyla dillere destan bir aşk öyküsünü anlatıyor.

İnce Hacı yiğit ve yakışıklı bir bey oğludur. Attan düşüp yaralandığı bir gün dere kenarında yanık türküler söyleyen bir güzel kızla karşılaşır. Adeta yüreğinden vurulmuştur Hacı. Günlerce odasına kapanır ve çıktığında artık kararını vermiştir. Kılık değiştirip güzel Zühre’nin ağa babasının çiftliğine gider ve çobanlığa başlar. İstemediği bir gençle nişanlanan Zühre ise çok mutsuzdur. Hacı, uzun uğraşlar sonunda onu birlikte kaçmaya ikna eder. Seyisi Cafer ve Zühre’yle birlikte dağlara kaçarlar. Ağa adamlarıyla birlikte kanlı bir intikam için peşlerine düşer. Hacı kararlı ve cesurdur ancak mücadelesinde Zühre’ye umutsuzca aşık olan Cafer’i hesaba katmamıştır.

Yönetmen: Zeynep Tor, Senaryo: Mehmet Uyar, Oyuncular: Serdar Özer, Aslı Orcan, Mete Dönmezer, Zafer Atlı, Ayşegül Ünsal, Murat Aydın, Deniz Sönmez, Asuman Betil, Yapım: 2004-Türkiye, Tür: Drama

Artikel Terkait

TV Filmi İnce Hacı Kanal 7 izle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments