31 Temmuz 2013 Çarşamba

TV Filmi İslam Bülbülleri Kanal 7 izle


TV Filmi İslam Bülbülleri Kanal 7 izle
İSLAM BÜLBÜLLERİ’Nİ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE
Ramazan ayının manevi havasını ve coşkusunu yaşatan TV Filmleri her Cuma Kanal 7’de ekrana gelecek. İzleyiciyle buluşacak ilk film “İslam Bülbülleri”nde, ölen annelerinin ardından okumak için Kur’an-ı Kerim öğrenmeye çalışan iki kardeşi, kaldıkları orman evinde bekleyen büyük tehlike anlatılıyor.

Hayatlarının baharında öksüz kalan Hatice ve Ömer çok sevdikleri annelerinin ardından dua etmek için Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek için çalışmaya başlarlar. İki kardeşin babası Osman ise yakın köyden bir kadın ile annesinin isteği üzerine evlenmeyi kabul eder. Çocuklarının durumdan ilk etapta haberdar olmasını istemeyen Osman, Hatice ve Ömer’i bir süreliğine Ali Dede’ye emanet eder. “İslam Bülbülü” olma sevdasıyla Kur’an okumayı sökmeye çalışan iki kardeş bu durumdan büyük memnuniyet duyarlar. Çünkü bu sayede Ali Dede’den Kur’an-ı Kerim okumayı hızlı bir şekilde öğrenebileceklerdir. Ali Dede’nin orman evinde Kur’an öğrenmeye çalışan Hatice ve Ömer gün gün okumada ilerlemekte ve heyecan duymaktadırlar. Fakat bu sırada kuduz bir köpek tarafından ısırılan köylünün ölümü ile herkes tedirgin olmuştur. Köyün zenginlerinden Kudret’in köpeği de bir süredir ortalarda gözükmemektedir. Gelgelelim köylünün ortadan kaldırmak için jandarmayla birlikte günlerdir aradığı kuduz köpek orman evinin çevresinde tehlikeli şekilde dolaşmaktadır.

Yapım -Yönetim: Nazif Tunç, Senaryo: Mehmet Uyar, Görüntü Yönetmeni: Turgay Aksoy, Müzik: Gündoğar, Oyuncular:  Ali Ercan, İbrahim Kalkan,Sudenaz Kalyoncu, Halil İbrahim Oflaz, Süheyla Zeren, Türel Sağlam, Erol Alpsoykan, Sabahat  Adalar, Gülçin İçöz, Nurhan Demirhan, Mehmet  Bereket, Evrim Bağcı, Yusuf  Yıldırım, Yılmaz Fidan, Murat  Özdil, Ramazan Akboğa, Zülkarneyn Fidan, Ünal Eren, Kurgu: Serhat Solmaz, Kurgu Yönetmeni: Necdet Tok, Uygulayıcı Yapımcı: Arif Hakverdi, Işık Şefi: Mustafa Sürücü, Sanat Yönetmeni:  Enver Adıgüzel, Kostum: Sevinç Öztürk, Ses Tasarım: İhsan Küpçü, Yapım: Halk Film  85 dakika

Artikel Terkait

TV Filmi İslam Bülbülleri Kanal 7 izle
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Load Comments